Sickmann verlaagde btw actie  
     
     

 

 

 

 

 

 

 

Actiepagina Sickmann Amsterdam

We proberen iedere maand een leuke kortingsactie te organiseren waar u veel profijt van kan hebben.

In de rechterkolom treft u de lopende acties aan. Als u op de afbeelding van de actie drukt wordt de afbeelding geopend in groter formaat zodat u dit eventueel kan afdrukken.

Forbo Novilon kwaliteit Viva en Prima nu met 21 % KORTING. Dit scheelt u al gauw € 100-,- op een standaard slaapkamer .Wij als Forbo Novilon partner kunnen u alles over dit product vertellen en kunnen alle stalen aan u tonen.

Nog tot eind 2014

We love 6 % Btw.. Voor bepaalde renovatie werkzaamheden heeft de overheid tijdelijk de Btw verlaagd van 21% naar 6% Btw. (denk bijvoordbeeld aan stoffeering van uw trap). "Verlaagd Btw doe er u voordeel mee".

Woonbeurs Actie diverse merken.

Overige maanden volgen nog ......

Doorlopende actie: Folder Sickmann zorgwonenden Amsterdam

Onze actie voor de bewoners of nieuwe bewoners van zorginstellingen in de regio Amsterdam loopt het gehele jaar nog door. De folder licht bij de receptie van uw zorginstelling maar u kunt de folder natuurlijk ook bij ons ophalen.

Doorlopende Actie: De Sickmann webshop

U kan via onze webshop bepaalde producten met korting kopen. Bovenaan in deze site kunt u klikken op '' klik hier voor onze webshop'' om naar onze webshop te gaan.

Hebben wij momenteel geen passende actie voor u dan is het toch raadzaam om deze pagina in de gaten te houden. En misschien hebben we volgende maand wel een actie waarvan u kunt profiteren.

Suggesties voor nieuwe acties mag u altijd naar ons mailen info@sickmann.nl