Parademikado
Tapijttegels1
Trappen

 

Kamerbreed Tapijt

Zacht aan de voeten! De materialen die in onze vloerbedekking worden toegepast zijn echt voelbaar zacht.

Overige harde feiten over kamerbreed tapijt.

In een woning waar tapijt ligt klinkt het geluid van een tv of stereo toren veel mooier. De weerrkaatsing van geluid op tapijt is half zo lang als op harde vloerbedekking. Genieten van muziek of een film dat doet u in een kamer waar vloerbedekking ligt.

Buren zullen minder snel gaan klagen over het contact geluid veroorzaakt door het lopen in uw woning. Tapijt verminderd de loopgeluiden al snel met 20 decibel.

Door de warmte isolerende eigenschappen van tapijt kunt u besparen op uw energie rekening. De thermostaat kan dus een graadje lager worden gezet!

Een zachte vloerbedekking is ook goed voor het voorkomen van gewrichtsproblemen. Dit komt door de verende eigenschappen van tapijt.

Polyamide, Wol, Geitenhaar en Sisal

Tapijt is in vele eigentijdse en klassieke kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar. De materialen waar ons tapijt van gemaakt worden hebben allen hun eigenschappen en eigen uitstraling. Polyamide (synthetische) tapijten zijn sterk, lichtecht, antistatisch en brandvertragend gemaakt en ook nog eens gunstig geprijst. Wol heeft van nature diepere kleurstellingen en vuilwerende eigenschappen en geeft uw woning een luxe 'touch'. De tredford collectie is een apart staande kwaliteit waar in gebruik wordt gemaakt van geitenhaar. Sterke en een diepere kleurenstelling maken dit tot een uitermate geschikte vloerbedekking. Voor een puur natuurlijke uitstraling hebben wij ook nog een collectie sisal, kokos en zeegras tapijten in diverse kleuren en weefpatronen.

Per Rol en per Tegel

Tapijt is niet enkel verkrijgbaar in rolbreedtes van 400 cm breed en 500 cm breed maar ook per 50X50 tegel.

Vlekken? Geen paniek!

Voor alle vlekken geldt: wees er snel bij. Pak direct een badstof handdoek en leg deze klamvochtig op de vlek. Laat de handdoek het werk doen. Herhaal dit net zo vaak tot de handdoek niet meer verkleurt. In de meeste gevallen heeft u door bovenstaande handelingen schade tot aanvaardbaar niveau beperkt. Indien u advies nodig heeft bij het verwijderen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij verhuren ook schoonmaak machines van citin en sebo. Er zijn ook diverse vlekkenverwijderings producten bij ons in de winkel en onze webshop verkrijgbaar. www.sickmannwebshop.nl