Binnen Zonwering

In principe mag men alles dat de zoninval kan filteren zonwering noemen. De meest voorkomende zonwering vervult niet alleen deze praktische taak. Tegenwoordig kan men zonwering helemaal aanpassen aan de rest van het interieur. Van trendy tot tijdloos, voor een ieder zit er wel een zonwering product in onze collectie die hen of haar aanspreekt.

De maatvoering bij zonwering is van werkelijk belang in verband met het behoud van haar functionaliteit. Daarom worden alle zonwering producten op maat gemaakt.

Rolgordijnen

Een van de meest voorkomende zonweringproduct op de markt. Een rolgordijn leent zich uitstekend voor het verduisteren van een ruimte als bijvoorbeeld een slaapkamer. Wanneer voorzien van een schulprand vormt het ook een mooie eyecatcher in iedere woonkamer. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en bovendien gunstig geprijsd ten opzichte van de overige zonweringproducten.

Horizontale jaloezieën

Zelf de lichtinval regelen, dat kan met een aluminium horizontale jaloezie door simpelweg de lamellen te kantelen. Voordeel van dit product is dat het in veel verschillende situaties kan worden opgehangen.

Verticale jaloezieën

Ook een verticale jaloezie is geschikt voor het regelen van de lichtinval. Daarnaast is het ideaal voor brede schuifpuien. 

Paneelgordijnen

Een ruimte in tweeën delen, dat kan heel gemakkelijk met een paneelgordijn. Natuurlijk kan dit systeem ook gewoon voor een raam geplaatst worden en zo creëer je een strakke moderne uitstraling.

Vouwgordijnen

Zeer decoratief systeem. Wist u dat van bijna alle gordijnstoffen vouwgordijnen gemaakt kunnen worden. Zeer veel stof keuze dus. Transparante, linnen of overgordijnstof, het kan.

Silhouetten

Een combinatie van vitrage en horizontale jaloezie. De beste combinatie tussen sfeer en functionaliteit. 

Plissé / Duette

Gevouwen doek verkrijgbaar in een enkele vorm, de plissé, en in een dubbele vorm, de duette. Zeer geliefd systeem omdat hiermee een hoge mate van warmte wering mee te regelen valt en ook nog zeer decoratief oogt.

Facette:

Een nieuwe generatie rolgordijnen die open en dicht kunnen worden gezet.

Bij ons in de winkel kunnen we alle bovengenoemde systemen aan u tonen en demonstreren hoe zij werken. U treft op de overzichtpagina leveranciers alle relevante links aan.