Matten

De belangrijkste functie van een deurmat is de bescherming van de achterliggende vloerbedekking. (tapijt, parket,vinyl,linoleum,laminaat). Een kwalitatief goed schoonloopsysteem verdient zichzelf terug in de levensduur van uw vloer thuis of in uw bedrijf.

Wij voeren de collectie's van Coral en Matros:

Matros

Rubberringmatten, kokosmatten, draadborstelmatten, schraapmatten, schoonloopmatten en niet te vergeten droogloopmatten. Verkrijgbaar in standaard maten en afwijkende maten van de rol.

Coral schoonloopsystemen

Als wij een vloer leggen adviseren wij vaak een inloopmat van het merk Coral. Deze inloopmatten van goede kwaliteit zijn goed te onderhouden door regelmatig te stofzuigen of bij erge vervuiling te reinigen met een sproeiextractie machine (een sproeiextractie machine is bij ons te huur).

Het kleuren pallet van de Coral matten is voorzien van hedendaagse tinten en zijn verkrijgbaar in afgepaste maten en op rolbreedten van 100cm, 150cm en 200cm, Laat u de mat voorzien van een Fr rug dan voldoet de mat ook aan de brandveiligheidseisen.

Logo matten

Uw entree is het eerste wat bezoek ziet. Om een goede indruk achter te laten, kunt u uw mat een eigen uitstraling geven of van uw bedrijfslogo laten voorzien. U dient dan uw ontwerp wel digitaal aan te leveren waarna wij een offerte zullen opstellen.