Overgordijnen

Gordijnen geven kleur en gezelligheid aan een interieur. Daarom worden zij vaak de echte sfeermakers van een inrichting genoemd. Naast deze zeer decoratieve eigenschappen zijn er ook diverse praktische aspecten. Gordijnen bieden privacy, verduisteren uw slaapkamer, zijn warmte isolerend, verbeteren de akoestiek van een ruimte en beschermen uw overige interieur tegen zonlicht.

In onze showroom treft u een groot assortiment aan van diverse vooraanstaande leveranciers. Zij bieden u diverse effen en gedessineerde stoffen aan. Zowel kamerhoog als breedtestoffen. De kamerhoge stoffen zijn naadloos te confectioneren en is aan de onderzijde afgewerkt met een loodveter. Klassiek, modern en sfeervol en gemaakt uit verschillende materialen zoals zijde, linnen, katoen, viscose, polyester en Trevira CS garens (permanent brandvertragend). Wij hebben het allemaal en vaak kunt u de stof ook als showbaan zien hangen bij ons in de winkel. Onze adviseurs zullen hun uiterste best doen om u in uw budget te adviseren naar de beste mogelijkheid. Bent u niet helemaal zeker over uw keuze? Wij lenen graag stalen uit zodat wij ook weten dat u een keuze maakt waar u nog jaren van kan genieten.

Wij voeren de collecties van:

  • Ado
  • Egger
  • Unland
  • Toppoint
  • Holland Haag

Ons atelier biedt u diverse mogelijkheden om de stoffen te confectioneren, standaard plooien zoals een enkeleplooi, vlinderplooi (dubbele plooi), Tripleplooi (drievoudige plooi) maar ook speciale plooien zoals de bokaalplooi en de holleplooi zijn mogelijk.

Voor gordijnen op roede of spandraad staat ons atelier klaar met retourplooien, gordijn met lussen en natuurlijke met ingestanste ringen (ook wel zeilringen genaamd) in diverse maten en kleuren. In combinatie met een mooie roede zorgt dit zeker voor een eyecatcher in uw inrichtng.

Maak u keuze compleet door u door onze medewerkers te laten voorlichten over combinatie opties en accessoires zoals bijvoorbeeld vouwgordijnen (roman shades), paneelgordijnen, embrasses, sierkussens, tafelkleden, spreien, railsen, roedes, spandraden, trekstangen en overige fournituren.

Na uw keuze komen wij uiteraard de maten controleren en de situatie bekijken om vervolgens onze vakmensen bij binnenkomst van de gordijnen deze naar uw wens en tot in de perfectie voor u te monteren.