BEKIJK HIERNAAST EEN DEEL VAN DE QUICKSTEP PALAZZO SERIE

 

BEKIJK HIERNAAST EEN DEEL VAN DE QUICKSTEP CASTELLO SERIE

 

BEKIJK HIERNAAST EEN DEEL VAN DE QUICKSTEP VILLA SERIE

 

BEKIJK HIERNAAST EEN DEEL VAN DE PARKY SERIE

 

BEKIJK HIERNAAST EEN DEEL VAN DE WICANDERS CORKCOMFORT SERIE

 

Parket

                                                                              
Een echte houten vloer, wie wil die luxe uitstraling nou niet? Een parketvloer is in de meeste gevallen een vloer die een warme, sfeervolle uitstraling combineert met praktisch gemak, kwaliteit en duurzaamheid! Een heel natuurlijke keus dus!

Omdat twee bomen nooit identiek zijn, is iedere plank qua structuur en nerf verloop weer anders. Dit in tegenstelling tot een laminaatvloer, waar designherhalingen te zien zijn. Qua uitstralingen variëren de houten vloeren van strak hedendaags design tot Europese of tropische houtsoorten. Het aanbod parketvloeren is groot. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, kleuren, structuren, breedten, lengten van de planken en uit verschillende afwerkingmethoden, zoals geoliede of gelakte vloeren. Of men nu kiest voor de roomwitte, lichtbruine of grijze tinten van eik of eerder voor de warme rood- en bruintinten van merbau en afzelia, alles is mogelijk!

Onze adviseurs in de winkel helpen u graag bij het maken van een keuze voor een parketvloer. Tevens adviseren zij u ook graag over de afwerkingsmogelijkheden en, niet geheel onbelangrijk, over de juiste ondervloeren die aan de geluidseisen voldoen. Vervolgens installeren onze stoffeerders graag uw vloer op professionele wijze.


Welke vloeren bieden wij u aan:


Quickstep Parquet

Met een Quickstep Paquet vloer heeft u wat ons betreft een top lamelparket onder uw voeten. Deze vloeren kunnen namelijk meerdere keren geschuurd worden en hebben in de fabriek een 7-lagen vernis en een innovatieve scratch guard behandeling ondergaan. Hierdoor zijn de vloeren zeer duurzaam. De 47 decoren zijn ondergebracht in 3 series:

  • De Palazzo: brede lange plank (19x182cm)
  • De Castello: standaard brede plank
  • De Villa: driestrook serie

Blokwood

Een Blokwood vloer is een solide lamelparket. Blokwood bestaat uit zo’n 20 decoren. Enkele decoren zijn mat gelakt, maar de meesten zijn afgewerkt met natuurolieen.

Parky fineerparket

Een dunne laag echt hout als topping heeft vele voordelen:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Gunstig geprijst, in tegenstelling tot lamelparket in vergelijkbare houtsoorten.
  • Door de duurzame Unilin click verbinding makkelijk te plaatsen.
  • Verkrijgbaar in bijzondere soorten, zoals Ebben, Olijf, Palisander en Wenge houtsoorten.

Doordat de dunne fineerlaag is geperst op een HDF drager is de vloer bijzonder sterk en u kunt er daarom lang van genieten. De Parky vloeren kunnen niet opnieuw geschuurd worden, maar wellicht wilt u na een lange tijd ook wel weer eens een ander interieur.

Wicanders kurkparket

Kurk is de schors van een eikenboom. Door de elastische eigenschappen van kurk, biedt een kurkvloer een zacht en comfortabel gevoel. Daar een eikenboom tijdens zijn levenduur meerdere malen zijn schors kan afstaan, is een kurkvloer ook nog eens een hele ecologisch verantwoorde keuze. Onze kurkvloeren zijn verkrijgbaar in vele kleurstellingen en structuur variaties. Kiezen voor een kurkvloer is echt een oplossing die in harmonie leeft met de natuur en uw woonwensen.