Novilon shop

 

Beton "Look" vinyl
Luxe Novilon Nova kwaliteit met houtdessin
Projectvinyl hebben we ook !!!
En haal ze op bij ons in de winkel
Vinyl is(gefixeerd)geschikt voor vloerverwaring
onderhoudsproducten bestel ze bij ons online
slideshow

 

 

 

Vinyl / Novilon

Vinyl / Novilon is een heel veelzijdige kunstof vloerbedekking, waarbij door middel van druktechniek een bepaald dessin tot stand komt. Bijna alle dessins zijn mogelijk. Zo vindt u bij ons in de collectie houtprints, tegel, marmer, betonlook, grind en fantasie dessins.

Nieuw sinds oktober 2010 hebben wij de pilot novilon shop in shop presentatie.Dit is voorlopig de enige nieuwe novilon shop presentatie in amsterdam!

Wij als gecertificeerd Forbo Novilon Friend helpen u graag verder. Wij hebben alle Novilon collecties in huis en kunnen desgewenst een gratis A4 staal voor u aanvragen van uw favoriete dessins. Thuis kunt u deze stalen bij uw overige inrichting / interieur plaatsen zodat u zeker weet dat u een juiste keuze maakt.

Eigenschappen van vinyl:

  • Makkelijk in onderhoud. Onderhoud- schoonmaakproducten voor vinyl zijn altijd bij ons in de winkel op voorraad, en sinds kort ook via onze webshop te bestellen.
  • Comfortabel door veerkracht
  • Vele dessins verkrijgbaar
  • Los te leggen op vlakke ondergrond
  • Geluiddempend
  • Goed toepasbaar op vloerverwarming (mits geheel verlijmt)
  • In verschillende prijs- en kwaliteit klassen verkrijgbaar.

Onze binnenhuisadviseurs laten u graag onder het genot van een kopje koffie of thee alle collectie's van Forbo Novilon vinyl en Interfloor vinyl aan u zien.

Kan u niet wachten en wilt u nu al een deel van de collectie zien. Klik dan op de foto's in de rechter kolom. Daar hebben we per serie een collage gemaakt.