BEKIJK HIERNAAST VOORBEELDEN VAN VITRAGE

 

BEKIJK HIERNAAST VOORBEELDEN VAN MODERNE VITRAGE

 

BEKIJK HIERNAAST VOORBEELDEN VAN MODELGORDIJNEN

 

BEKIJK HIERNAAST VOORBEELDEN VAN CORDON KOORD VITRAGE

 

 

Vitrage

Vitrage is de ideale oplossing wanneer u wel uw privacy wilt, maar geen verlies van licht. Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd en het interieur krijgt een vriendelijke uitstraling en een gezellig besloten karakter.

Wij bieden u alle denkbare soorten vitrages aan. Vitrage kan een klassieke uitstraling hebben, maar kan ook uiterst modern zijn. Zo zijn er: geweven, grof open, dichte, batistachtig, geborduurde, organza, koorden of voileachtige vitrages. Deze vitrages worden tegenwoordig niet alleen in het wit en creme gemaakt maar in een heel scala aan kleuren. 

De meest voorkomende materialen waar vitrages van gemaakt worden zijn, polyester, trevira CS garens (permanent brandvertragende garens), katoen of een gemende samenstelling met overige garens.

Bij ons in de winkel treft u op het gebied van vitrage de collecties aan van:

  • Ado
  • Egger (modelgordijnen en valletjes)
  • Unland
  • Toppoint
  • Holland Haag

Vitrage kan op verschillende manieren geconfectioneerd worden, zoals een enkele plooi, vlinder/dubbele plooi of met schuifzoom. Ons naaiatelier voert de confectie van uw vitrage tot in de perfectie uit.

Als u bij ons in de winkel een geschikte vitrage stof heeft uitgekozen, komen wij zelf langs om de vitrage in te meten, zodat u ervan uit mag gaan dat alles eraan gedaan wordt om aan uw wensen te voldoen.